VIJESTI

Fotografije prijedorskih dzamija

Ove fotografije su nastale tokom proteklih mjesec dana i namjejene su za knjigu monografije prijedorskih dzemata. Ovdje mozete vidjeti samo mali dio fotografija, a ostale cete moci vidjeti u knjizi koja je u pripremi i koju planira izdati MIZ Prijedor. Na ovim fotografijama na stranici se nalaze svi prijedorski dzemati osim Gomjenice i Brezicana.

 

Alisici

 

Biscani

 

Carakovo

 

Carsija

 

Cejreci

 

Cela

 

Cela - Bastasi

 

Donja Puharska

 

Gornja Puharska

 

Hambarine

 

Ljubija

 

Rakovcani

 

Rizvanovici

 

Stari Grad

 

Zagrad

 

Zecovi

Kiki

Objavljeno 22 Jun 2017
 

 
 

 

POrtal donja puharska

Portal Donja Puharska (puharska.net) se pokazao kao najefektivniji u pomaganju bolesnih, siromašnih, obezbjeđenju sredstava za izgradnju vjerskog objekta i sl. te je s tim dao najveći doprinos u svojoj sredini u novijoj istoriji. Život jednog web portala čine njegovi posjetioci te ta zasluga pripada i njima, prvenstveno onima koji su podržali portal.

Fotografiju portala je NATIONAL GEOGRAPHIC izabrano kao najbolju fotografija dana (daily dozen). Portal je izvršio i popis grobnih mjesta u Donjoj Puharskoj na način da je taj projekat jedinstven u BiH ali i u svijetu.

Portal Donje Puharske više ne postoji, ovaj kutak služi kao sjećanje na nekadašnji portal.


 

 

Možete nas pratiti i putem facebook-a

 

Kontaktirajte nas

Radni tim:
Mirsad Sarajlic - Kiki, Elvir Duratovic, Armin Duratovic

Molimo upišite ime
Molimo upišite svoju poruku

mail: admin@prijedor-x.com

SLUŠAJTE RADIO

Free radio Prijedor je urbana radio stanica koja proizvodi i emituje cjelodnevni program: zabavno-muzički i informativni,  posjeduje savremenu studijsku i emisionu opremu i vlastiti prostor. FREE RADIO 98,3 MHZ