VIJESTI

Dzenaza Dizdarevic Emire

Dzenaza Dizdarevic Emiri klanjana je jucer, 25.2.2018. godine poslije ikindije namaza ispred dzamije u Donjoj Puharskoj. Ukopana je na mezarju u Donjoj Puharskoj. Dizdarevic Emira je na ahiret preselila 21.2.2018. godine u 66-oj godini zivota.

 

dzenaza

dzenaza

dzenaza

dzenaza

dzenaza

dzenaza

dzenaza

dzenaza

dzenaza

dzenaza

Kiki

Objavljeno 26 Feb 2018
 

 
 

Powered by CuteNews
 

POrtal donja puharska

Portal Donja Puharska (puharska.net) se pokazao kao najefektivniji u pomaganju bolesnih, siromašnih, obezbjeđenju sredstava za izgradnju vjerskog objekta i sl. te je s tim dao najveći doprinos u svojoj sredini u novijoj istoriji. Život jednog web portala čine njegovi posjetioci te ta zasluga pripada i njima, prvenstveno onima koji su podržali portal.

Fotografiju portala je NATIONAL GEOGRAPHIC izabrano kao najbolju fotografija dana (daily dozen). Portal je izvršio i popis grobnih mjesta u Donjoj Puharskoj na način da je taj projekat jedinstven u BiH ali i u svijetu.

Portal Donje Puharske više ne postoji, ovaj kutak služi kao sjećanje na nekadašnji portal.


 

 

Možete nas pratiti i putem facebook-a

 

Kontaktirajte nas

Radni tim:
Mirsad Sarajlic - Kiki, Elvir Duratovic, Armin Duratovic

Molimo upišite ime
Molimo upišite svoju poruku

mail: admin@prijedor-x.com

SLUŠAJTE RADIO

Free radio Prijedor je urbana radio stanica koja proizvodi i emituje cjelodnevni program: zabavno-muzički i informativni,  posjeduje savremenu studijsku i emisionu opremu i vlastiti prostor. FREE RADIO 98,3 MHZ