VIJESTI

Dzenaza Dizdarevic Emire

Dzenaza Dizdarevic Emiri klanjana je jucer, 25.2.2018. godine poslije ikindije namaza ispred dzamije u Donjoj Puharskoj. Ukopana je na mezarju u Donjoj Puharskoj. Dizdarevic Emira je na ahiret preselila 21.2.2018. godine u 66-oj godini zivota.

 

dzenaza

dzenaza

dzenaza

dzenaza

dzenaza

dzenaza

dzenaza

dzenaza

dzenaza

dzenaza

Kiki

Objavljeno 26 Feb 2018
 

 
 

 

POrtal donja puharska

Portal Donja Puharska (puharska.net) se pokazao kao najefektivniji u pomaganju bolesnih, siromašnih, obezbjeđenju sredstava za izgradnju vjerskog objekta i sl. te je s tim dao najveći doprinos u svojoj sredini u novijoj istoriji. Život jednog web portala čine njegovi posjetioci te ta zasluga pripada i njima, prvenstveno onima koji su podržali portal.

Fotografiju portala je NATIONAL GEOGRAPHIC izabrano kao najbolju fotografija dana (daily dozen). Portal je izvršio i popis grobnih mjesta u Donjoj Puharskoj na način da je taj projekat jedinstven u BiH ali i u svijetu.

Portal Donje Puharske više ne postoji, ovaj kutak služi kao sjećanje na nekadašnji portal.


 

 

Možete nas pratiti i putem facebook-a

 

Kontaktirajte nas

Radni tim:
Mirsad Sarajlic - Kiki, Elvir Duratovic, Armin Duratovic

Molimo upišite ime
Molimo upišite svoju poruku

mail: admin@prijedor-x.com

SLUŠAJTE RADIO

Free radio Prijedor je urbana radio stanica koja proizvodi i emituje cjelodnevni program: zabavno-muzički i informativni,  posjeduje savremenu studijsku i emisionu opremu i vlastiti prostor. FREE RADIO 98,3 MHZ